30 års erfaring​

Akut Kranservice​

Faglærte Kranfører

Et kranfirma, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og arbejdsvilkår.

​Kranvikareren tog det tunge løft på Odeon

De fastansatte kranførere var gået hjem, daet tårn skulle løftes på plads på kulturhuset Odeon – men heldigvis var derhjælp at hente hos Jysk Kranvikarservice -Tekst af Tim Panduro

De fastansatte kranførere var gået på forlænget weekend. Men bygherren bag det storstilede kulturhusprojekt Odeon i Odenseville gerne have en erfaren fører til tårnkranen, så der kunne blive arbejdetvidere, selv om faste mandskab holdt fri.


Heldigvis var der hjælp at hente hos JyskKranvikarservice. Indehaveren af Glamsbjergfirmaet Jan Sørensen. Han kendte iforvejen byggeriet, og har stort set egenhændigt rejst murene til denærliggende ungdomsboliger – og tro mod sit firmas filosofi stod han klar tilat rykke ud til en weekendopgave.

- Ud over at dække ind, når der opstår mangel på førere på grund af ferie, sygdom eller store enkeltopgaver, kører viogså ud på de tidspunkter, andre ikke arbejder. Vi står klar både på helligdageog i weekender, siger Jan Sørensen, der tager opgaver i hele landet.

Nogle bruger os også, fordi antallet af opgaver går op og ned. Så er det merefleksibelt at benytte en vikar. Så skal der kun betales løn, når der er opgaver til føreren, siger Jan Sørensen, der selv har 30 års erfaring som kranfører. 

Flere vikarer

Indtil for nyligt drev han enkeltmandsfirma, men han har nu tilknyttet fastevikarer – og de har alle nogle erhvervsmæssigt solide år på bagen.

- Vi bruger ikke førere, der kommer lige fra skolebænken. Vi er alleerfarne i jobbet, og vi er alle klar til at dukke op, når der er brug for os.Det er jo både i kundens og vores interesse at kundens forventninger bliverfuldt indfriet i henhold til den aftale, vi har lavet, siger Jan Sørensen.

Jysk Kranvikarservice tilbyder kørsel af blandt andet tårnkraner, mobilkraner,spieringskraner og alle andre gængse kraner. De erfarne medarbejdere er desudenvant til at arbejde med alle opgavetyper, lover Jan Sørensen fra JyskKranvikarservice.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 10 anmeldelser på Facebook

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 16:00​

​08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 14:00​

10:00 - 14:00​

Jysk Kranvikar Service

Teglværksvej 13 

5620 Glamsbjerg


​​Telefon: 20 23 32 60

​E-mail: janls@mail.dk

​CVR: 35097945​​

Jysk Kranvikar

Teglværksvej 13

5620 Glamsbjerg

CVR: 35097945

Telefon: 20 23 32 60

E-mail: janls@mail.dk